Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Roko Nikolić (ex Blu, Rovinj) 21. prosinca u rodnom Imotskom otvara restoran Tri Sunca. Na meniju su šalamaštrani jezik, žablji krakovi, rafioli…

roko-nikolic-tri-sunca

Gastronomski bistro Tri Sunca, jedan od najambicioznijih novih restorana u Imotskom, otvara se 21. prosinca. Restoran se nalazi u prvom novom hotelu u Imotskom zadnjih nekoliko desetljeća. Hotel se također otvara u prosincu, a veliko službeno otvorenje očekuje se na proljeće

tri-sunca-1

Glavni chef Roko Nikolić, koji je oživio rovinjski Blu, sada za zadatak ima preporod gastronomske slike svojeg rodnog kraja. Tijekom prvih tjedana rada Tri Sunca će nuditi petoslijedni jelovnik posvećen klasicima iz Imotskog poput šalamaštranog telećeg jezika i celera, friganih žabljih krakova, mente i ljute šalše, “rafiola” punjenih tingulom od domaće kokoši, suvremene verzije pašticade 2.0 i omiljenog paradižota kao deserta. Vinska karta je fokusirana na dalmatinska i hercegovačka vina. Cijena petoslijednog menija je i više nego prihvatljivih 400 kuna, bez pića. 

tri-sunca

Tri Sunca za Badnjak također najavljuje promotivni dnevni event s renomiranom vinarijom Grabovac gdje će besplatno služiti svježe stonske kamenice i arancine od bakalara bianco uz Grabovac pjenušce. Uzorni i lijepi advent, prije svega namjenjen druženju lokalca i upoznavanju koncepta restorana i hotela, trajat će od 11 do 13 sati. 

Restoran prima rezervacije na info@trisunca.hr ili broj +385 99 300 0086. Prvih tjedan dana radit će samo za večere i samo uz rezervacije.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.