Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

PROKLETSTVO ZLATNIH LISTIĆA Poslije večere kod Salt Baea Vinicius Junior odigrao je jednu od najgorih utakmica karijere

vinicius-junior-salt-bae

Dvije večeri uoči četvrt finala s Hrvatskom, brazilski napadač Vinicius Junior večerao ja u restoranu notornog Salt Baea u Dohi. Brazilski su mediji izvijestili da je Vinicius, jedan od najboljih krilnih igrača na svijetu, naručio steak s listićima od 24 karatnog zlata, koji košta cijelo bogatstvo premda zlato, naravno, nema nikakav okus.

Jedan iznimno popularni brazilski kršćansko-liberalni aktivist žestoko se obrušio na Viniciusa. Ustvrdio je kako je sramotno da nogometaš, koji bi trebao biti uzor klincima, troši tisuću dolara na jedan odrezak, dok u njegovoj zemlji mnogi navijači žive na rubu gladi. Naglašavalo se, također, i da sam Vinicius potječe iz siromašne obitelji. Vinicius Junior prilično je bahato  odgovorio na kritike: kazao je da se nikoga ne tiče što on radi u privatno vrijeme, što je dosta bedasto jer nogometni idoli zapravo nemaju luksuz privatnog vremena. Ali, od čovjeka koji želi jesti govedinu u zlatu ne očekuje se da to razumije.

U svakom slučaju, Vinicius Junior poslije večere kod Salt Baea odigrao je jednu od najgorih utakmica karijere; gotovo da ga nismo vidjeli na terenu. Kao da je tog mladog čovjeka koji je do 2015. živio u favelama Rio de Janeira, obuzelo  prokletstvo 24-karatnog zlata.

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

PROKLETSTVO ZLATNIH LISTIĆA Poslije večere kod Salt Baea Vinicius Junior odigrao je jednu od najgorih utakmica karijere

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min