Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U srijedu navečer gledali smo najtužniju epizodu hrvatskog Masterchefa ikad

masterchef-1

U srijedu navečer u Masterchefu su se suočili tim u plavim pregačama i tim u crvenim pregačama. Po jedan pripadnik svakog tima imao je po trideset minuta da nešto skuha, pod vodstvom šefa tima. Recepti su bili uobičajeno grozni, tehnike očekivano amaterske, ali to je sve očekivano i nevažno. Ono što je neočekivano jest ponašanje djevojke koja je vodila plavi tim.

Ta je djevojka vrištala na svoje suradnike kao da je u nju ušao duh Alexa Fergusona; skakala je, divljala, podcjenjivala, vrijeđala i toliko često psovala da je visoki zvižduk koji pokriva psovke u jednom trenutku bio naglasniji i najčešći zvuk u Masterchefu.

Šefica plavog tima nije ni za što kriva. Radi se o mladoj osobi bez ikakvog medijskog iskustva. Dapače, sigurni smo da se osjećala jako neugodno kad je večeras gledala Masterchef. Za sve je kriva Nova TV.

Nova TV napravila je cijelu jednu emisiju Masterchefa na brutalnom ismijavanju neke medijski neiskusne djevojke. I to posve namjerno.  Svaki ispad šefice Plavog tima, svaka njena psovka i nekontrolirana gestikulacija pretvara se u potencijalni argument za povećanje gledanosti Masterchefa. Radi se o jednoj od gadnijih medijskih eksploatacjja čak i za kriterije loših realitya. Stoga je Masterchef emitiran u srijedu navečer zaista bio neobično tužan. Najtužniji dosad.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.