Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagrebačka Nesputana vina pokreću prvu seriju radionica posvećenih isključivo prirodnim vinima

nesputana-radionice

Nesputana vina prva su hrvatska vinoteka koja se bavi isključivo prirodnim vinima. Njihovo otvaranje u srpnju ove godine bio je golemi korak u razvoju hrvatske vinske scene. Prirodna vina već su dugo značajan segment globalne vinske industrije, ali u hrvatskoj su ograničena na  ambicioznije restoranske vinske karte, zagrebački wine bar Bastion i tek nekoliko zaista vrhunskih proizvođača poput Tomca i Miloša. Nesputana vina u rekordnom su vremenu postala zagrebački hotspot i odlučila proširiti utjecaj na lokalnu vinsku scenu serijom radionica za javnost, posvećenih isključivo prirodnim vinima. 

Radionice će se održavati srijedom, četvrtkom i petkom od 19:30 do 21:30 sati. Primat će najviše sedmero ljudi i na svakoj će se predstaviti sedam viina. Zainteresirani u dogovoru s Nesputanim vinima mogu dogovoriti i degustacije, teme i termine po svojoj želi. Ovo je prvi ciklus radionica s datumima i cijenama

Lepeza mjehurića (SRIJEDA 30/11)

Radionica posvećena proizvodnji pjenušavih vina i njihovim stilovima, od pet nata do prirodnih šampanjaca. Cijena 270 kuna po osobi

Demistificiranje riječi prirodno (ČETVRTAK 01/12)

Na degustaciji vina grupe Schmecke Das Leben objasnit će se definicija prirodnih vina, osnove i razlike organske i biodinamičke proizvodnje i specifičnost vinarstva minimalne intervencije. Cijena 330 kuna po osobi 

Nijanse vinarije Gut Oggau (PETAK 02/12)

Veliki tasting Gut Oggau, amblematske prirodne vinarije iz austrijskog Burgenlanda poznate po etiketama s portretima članova obitelji, s premijernim tastingom novog rosea Cecilia. Cijena 500 kuna po osobi

Za više detalja i prijave na radionce info@nesputanavina.hr

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.