Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TRANSFERI NA MORU Jurica Obrol prešao je iz Zijavice u Ganeum a Roko Nikolić napustio je Blu

transferi

Dva kuhara, koja su ušla u naš izbor za Mladog chefa godine, promijenila su posao. Jurica Obrol nakon odlaska iz popularne Zijavice u Mošćeničkoj Dragi, postao je šef kuhinje u lovranskom Ganemu Roberta Benzie. Obrol je ranije radio u Pelegriniju, a svojedobno je trebao predstavljati Hrvatski na Bocuse d’Oru.

Roko Nikolić u zadnje je dvije godine preporodio rovinjski Blu. Blu je restoran na prekrasnom položaju na plaži, s pogledom na zidine starog Rovinja. No, Blu je desetljećima patio od mediokritetske kuhinje. Mladi gospodin Nikolić u samo je par sezona od Blua napravio jedan od najboljih istarskih gastronomskih bistroa. Bit će zanimljivo promatrati kako će Blu kompenzirati Nikolićev odlazak.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.