Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

TRANSFERI NA MORU Jurica Obrol prešao je iz Zijavice u Ganeum a Roko Nikolić napustio je Blu

Dva kuhara, koja su ušla u naš izbor za Mladog chefa godine, promijenila su posao. Jurica Obrol nakon odlaska iz popularne Zijavice u Mošćeničkoj Dragi, postao je šef kuhinje u lovranskom Ganemu Roberta Benzie. Obrol je ranije radio u Pelegriniju, a svojedobno je trebao predstavljati Hrvatski na Bocuse d’Oru.

Roko Nikolić u zadnje je dvije godine preporodio rovinjski Blu. Blu je restoran na prekrasnom položaju na plaži, s pogledom na zidine starog Rovinja. No, Blu je desetljećima patio od mediokritetske kuhinje. Mladi gospodin Nikolić u samo je par sezona od Blua napravio jedan od najboljih istarskih gastronomskih bistroa. Bit će zanimljivo promatrati kako će Blu kompenzirati Nikolićev odlazak.

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

TRANSFERI NA MORU Jurica Obrol prešao je iz Zijavice u Ganeum a Roko Nikolić napustio je Blu

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min