Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Bread Club je otvorio novu pekarnicu na Vrbanima, najavljuju daljnje širenje

bread-club-g

Bread Club otvorio je novu pekarnicu na Vrbanima i najavio širenje u zapadni dio Zagreba. Bread Club otvoren je 2019. nakon što s zagrebačkoj publici prvi put predstavio na kućici na Fuliranju u suradnji s Dinom Galvagnom (iz neobjašnjivih razloga, bili su alergični na bilo kakav javni spomen te suradnje).

Prva postava, u kojoj su surađivali i osnivač Kroštule Karlo Vulin, slastičarka Ivana Čuljak i još neki, bitno je promijenila sastav, ali Bread Club ne samo da je preživio nego i izgradio uspješan biznis. Bread Club ima pekarnice na Trešnjevci, u Vlaškoj i na Bukovačkoj. Najnovija čevrta lokacija je na Horvaćanskoj cesti 154. Lokal oblijepljen njihovim plakatima Dolcu stoji neotvoren već nekoliko godina. Neki od Bread Clubovih kruhova su najbolji u Zagrebu, poput Rye Royala i kukuruznog koji je dobio konkurenciju tek s Noelovom pekarnicom, imaju izvrsne focaccie, ali kvaliteta ponude značajno varira među različitim proizvodima.

U svakom slučaju, očigledno je da je Bread Club upornim radom stvorio vjernu i široku publiku i trenutno je najveći lanac craft pekarnica u Zagrebu. Želite li njihov panettone ovoga Božića, pripremite se na vrijeme jer nestaje munjevito, a ni rezervacija, kako smo se sami uvjerili, nije uvijek garancija da ćete ga dobiti. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.