Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Šesti, splitski masterclass JRE Hrvatska i Mielea bio je posvećen steakovima i vinima Korta Katarina. Zagrebački će se održati 24. studenog

U Miele experience centru u Splitu prošlog je tjedna održan sedmi masterclass u organizaciji udruge JRE-Hrvatska i Mielea. JRE tijekom godine organizira  osam besplatnih masterclasseva otvorenih za građane, na kojima sudjeluju neki od vodećih hrvatskih chefova i restorana članova JRE Hrvatska, proizvođača hrane i vinara.  

miele-centar

Masterclass u Splitu spojio je korčulanski Michelinov restoran LD i pelješku vinariju Korta Katarina. Točili su se Korta Katarinin pjenušac Sabion proizveden klasičom metodom, i carpacciom od black angusa iz Beef shopa koji su pripremili kuhari LD-a. Drugo jelo, Zu Gyoze pratio je Korta Katarinin Pošip iz 2021. Centralni dio masterclassa bio je posvećen stekovima, pekli su se Beef shopovi premium biftek i ribeyeji, u wine pairingu s Korta Katarininim plavcem KK Winemaker’s Selection 2012. 

Idući masterclass JRE Hrvatske i Mielea održat će se za osam dana, 24. studenog u Zagrebu. Kuhat će chef Luka Goleš iz Drage di Lovrana, s vinima Ipša i pivima Zmajske pivovare.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.