Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Hrvatski Masterchef stvarno je propao. Napadaju ga čak i u Večernjem listu

Večernji.hr danas je objavio tekst pod sljedećim naslovom: Umjesto da u MasterChefu gledatelji prate kuhanje, servirane su im svađe, drame i djetinjasta nadmudrivanja. Dijagnoza je savršeno točna.

Lanjski MasterChef, jednako banalan, mogao je živjeti na energiji i pojavnosti Melkiora Bašića. No, repriza je uvijek slabija od originala, tako da inače izvrsni chef Bašić ove sezone djeluje lagano potrošeno i artificijelno, dok su druga dva kuhara iz MasterChefova žirija ionako televizijski i gastronomski nevažna.

I što je ostalo? Toliko mediokritetski Big Brother o hrani da ga čak i Večernji, medij koji je još prije 65 godina koncipiran kao šampion prosječnosti i nezamjeranja, mora žestoko kritizirati.

Ovosezonski je Big Brother (pardon, MasterChef) toliko nezanimljiv i negledljiv, da baš ni jednu epizodu nismo uspjeli ispratiti do kraja. Takvo izdanje MasterChefa postat će dosadno i sponzorima: sadašnji koncept hrvatskog MasterChefa juri u propast. Pojedini producentski potezi poput gostovanja  Hrvoja Zirojevića, pravog chefa, svakako su dobri, ali ne mijenjaju ravnodušni i zamorni dojam što ga MasterChef ostavlja.

Nova TV za iduću bi godinu trebala baš radikalno promijeniti koncept hrvatskog MasterChefa. MasterChef trećeg desetljeća 21. stoljeća mora biti o hrani, a ne o Big Brotheru.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.