Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

REINVENTING ANNA Slavna prevarantica Anna Delvey (ex Sorokin) sakuplja novac za VIP večere u kućnom pritvoru na Manhattanu

Kako je Anna Sorokin, pravim preizmenom Delvey, prevarila cijelu njujoršku financijsku i društvenu elitu i četiri godine živjela na njihov račun kao milijarderka bez prebijene pare, velika je priča koju možete pogledati u Netflixovoj seriji Inventing Anna s briljantnom Juliom Garner u glavnoj ulozi. Delvey, koja je od 2013. do 2017. glumila da je nasljednica bogate njemačke obitelji, sada živi u kućnom pritvoru u stanu u njujorškom East Villageu i nema se namjeru predati.

Iz zatvora su je pustili početkom listopada a njen PR već šalje priopćenja o Anninim novim projektima, osmišljenima u niskom i ironičnom stilu koji ju je pretvorio u kulturnu ikonu. Prvi Annin projekt su privatne VIP večere koje će organizirati u kućnom pritvoru. Trenutno sakuplja novac za posuđe, poklon pakete, dekoracije stola i slično. Na svaku večeru moći će doći deset do dvanaest gostiju, ali pozivat će samo bogataše, infuencere, celebrityje, novinare i urednike utjecajnih medija, vlasnike poznatih firmi i slične. Večere je nazvala “Salon Series” i trebale bi se održavati jednom mjesečno. Svaka će se fokusirati na jednu temu, vjerojatno vezanu uz društveni angažman, dijeljenje iskustava ljudi iz različitih industrija i slično. Annina glasnogovornica potvrdila je da se mjesto na njenim večerama neće moći kupiti.  

Anna Delvey zbog prevare i iznude osuđena je na 5 do 12 godina zatvora. U zloglasnom Rikersu provela je dvije godine. Sud joj je prije mjesec dana odredio kućni pritvor uz jamčevinu od 10 tisuća dolara i zabranu korištenja društvenih mreža nosi monitor na nozi. Lani je u zatvoru organizirala izložbu, a prošle zime počela prodavati svoje crteže iz zatvora, za dvadesetak tisuća dolara. Zasad se čini da nitko nema vremena za Annu, ali ne treba dugoročno podcijeniti njujoršku sklonost ekscentricima i rubnim figurama.

Foto/Shutterstock

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.