Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Halloween party u Johannu Francku pretvorio se u kaos zbog lažnih ulaznica. Morala je intervenirati i policija

Vlasnici zagrebačkog kluba Johann Franck danas su se javno ispričali zbog kaosa koji je sinoć nastao na njihovom Halloween partyju. Kako prenose news portali, u Johannu Francku na početku partyja stvorila se neočekivana gužva,mnogi ljudi s lažnim ulaznicama počeli su puniti klub, a oni koji su svoje ulaznice uredno kupili ostali su pred ulazom. Cijena ulaznica bila je 150 do 350 kuna.

Dio gostiju koji su uspjeli ući zamoljen je da napusti party, a na kraju je, zbog prijava o naguravanju, morala intervenirati i policija.  Party u Johannu Francku, koji se oglašavao preko društvenih mreža, trebao je trajati od deset navečer do četiri ujutro. Oko ponoći sve je prekinuto i na ispred kluba na Trgu bana Jelačića počela se stvarati gužva nezadovoljnih gostiju koji su morali napustiti party. Prema informacijama Jutarnjeg lista, osim policije pred klub je stigla i Hitna pomoć.  

“Ne znam što se dogodilo, svi su se samo krenuli derati. Došla je policija, svi su vani. Event je završio prije nego što je trebao. Prodalo se 500 karata više, unutra je bilo 1.500 ljudi. Imao sam VIP kartu, ali me nisu pustili u VIP jer je bio prepun. U biti, jako loše”, objavio je jedan od gostiju na TikToku. 

Vlasnici su se ispričali zbog pojave lažnih ulaznica i propalog partyja. Navodno je prodano dvije tisuće karata iako u Johann Franck stane jedva tisuću ljudi. Na dan partya klub je obavijestio sve koji imaju VIP karte da ih zbog velikog interesa publike predvečer zamijene za posebne narukvice.  No, nisu računali na krivotvorene ulaznice. 

“Poštovani posjetitelji, ispričavamo se svima koji jučer nisu uspjeli ući u Johann Franck, kao i onima koji su morali ranije napustiti klub. Naime, tijekom večeri je primijećeno kako su se pojavile krivotvorene ulaznice zbog čega se stvorio poduži red čekanja. Zbog toga smo bili primorani iz sigurnosnih razloga zaustaviti održavanje eventa u ponoć. Povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti u Johann Francku uz priložen dokaz o kupljenim ulaznicama s navedenom potvrdom o vrijednosti kupljene ulaznice. Još jednom primite naše isprike”, napisali su na Facebook profilu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.