Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SLATKA VIJEST Trinity Sweets kolači došli su u strogi centar Zagreba 

trinity-kava

Trinity Sweets, slastičarna mlade pastry chefice Ruže Šimić nalazi se u Zaprešiću, velikom zapadnom predgrađu Zagreba, koje ima status grada, ali ga malo tko tako doživljava. Gospođa Šimić u Trinityju peče  kolače koji spadaju među najljepše i najfinije u Zagrebu. Neki njeni kolači zaista ulaze u konkurenciju s desertima Petre Jelenić i Roberta Hromalića. 

Međutim, Zaprešić nije blizu pa uživanje u Trinityjevim kolačima podrazumijeva  stajanje u kolonama na dugačkom, često  preopterećenom zapadnom izlazu iz  Zagreba, što sigurno ne ohrabruje  zagrebačke obožavatelja zaista dobrih i  maštovitih slastica.

Za sve njih sjajna je vijest da se Trinityjevi kolači sada mogu kupiti i u strogom centru grada: danas smo, naime, na Cvjetnom trgu ispred kafića Cvjetni vidjeli Trinityjevu  rashladnu vitrinu  prepunu atraktivno  dizajniranih slastica. Dolazak Trinityjevih kolača na Cvjetni trg najveći je napredak u ugostiteljskoj ponudi tog masovno popularnog zagrebačkog okupljališta  unatrag dosta godina.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.