Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

‘ON JE MALI KRETEN I NAJGORI GOST SVIH VREMENA’ James Corden izbačen iz njujorškog restorana Balthazar jer je urlao na konobare

James Corden, britanski komičar i voditelj koji se proslavio genijalnim showom Carpool Karaoke, nedavno je izbačen iz njujorškog restorana Balthazar. Corden je izbačen jer je urlao na konobare i dobio je trajnu zabranu ulaska u restoran. Nakon što se smirio i ponizno se ispričao svima u Balthazaru, dobio je ‘drugu priliku.’

Skandal se iz restorana odmah preselio na društvene mreže. Nakon što su ga menadžeri obavijestili da je Corden prvo tražio besplatna pića (Corden zarađuje 36 milijuna dolara godišnje), bio “iznimno zao” prema konobarima a onda počeo na njih “urlati kao lud,” vlasnik McNally Cordena je izbacio iz Balthazara i trajno mu zabranio ulaz. Sve je objavio na Instagramu.

“Danas sam 86-irao Cordena. To se rijetko događa i nije zabavno. James Corden iznimno je nadaren komičar, ali mali kreten od čovjeka, i najnasilniji gost kojeg smo ikad imali,” napisao je g. McNally na Instagramu. Šifra 86 u slengu znači trajnu zabranu ulaska u lokal. Eighty-sixting je navodno izmišljen u speakeasy baru Chumley’s u Greenwich Villageu. Bar je za prohibicije radio na adresi Bedford Street 86. Chumley’s je radio ilegalno i od gostiju se očekivalo da ne rade probleme. Svakoga tko se previše napio ili divljao i time privlačio neželjenu pažnju na bar, izbacivali su na ulicu, na broju 86. 

Prvi incident navodno se dogodio u lipnju, kad je Corden tvrdio da je našao dlaku u tanjuru. Osoblje se ispričavalo, a Corden je tražio da mu kao ispriku donesu besplatna pića za cijelo društvo s kojim je bio. “Donesite nam još jednu turu pića ove sekunde. I riješite sve što smo dosad popili. Nemojte mi naplatiti i neću vam pisati loše recenzije,” rekao je navodno Corden.

Devet dana ranije, prema McNallyju, Corden je došao na ručak sa suprugom Juliom Carey. Tada se žalio da je u njenom omletu od žumanjaka “premalo bjelanjka”. Osoblje je odnijelo omlet i napravilo novi. Kad su ga donijeli, Corden je počeo “urlati kao lud” jer su ga poslužili s pomfritom a njegova supruga je na keto dijeti i smije jesti samo omlet sa salatom.  “Ne znate svoj posao! Ne znate svoj posao! Šta da radim, da odem u kuhinju i sam napravim omlet!” vikao je Corden. Restoran im je uz isprike natočio po besplatnu čašu šampanjca, a konobari su “bili jako potreseni”. McNally tvrdi da je Corden slične scene radio i u njegovu drugom lokalu Cafe Luxembourg prije nekoliko godina.

Cordena je očito netko upozorio na objave, jer je McNally na Instagramu objavio update. Corden ga je, piše, osobno nazvao i iskreno se ispričao. “S obzirom da sam u životu zajebao stvar češće od većine ljudi, čvrsto vjerujem u druge šanse,” komentirao je McNally, “Ako mi James Corden dopusti da vodim njegov Late Late Show na 9 mjeseci, odmah ću povući njegovu zabranu ulaska Balthazar. Ne, naravno da ne. Ali…. svatko dovoljno velikodušan da se ispriča meni i mom osoblju ne zaslužuje zabranu,” zaključio je McNally.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.