Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Fast food lanac Koykan traži milijun eura investicija. Žele otvoriti 50 novih lokala u Njemačkoj  i Austriji do 2025. 

Koykan je hrvatski fast food lanac otvoren 2012. s prvim lokalom u Gajevoj ulici. Koykan nije poznat po osobito dobroj hrani, ali je uspješno brendiran, pogodio je ponudu za mlađu publiku kojoj je bitna raznolikost i niska cijena (Koykanovi meniji sastoje se od raznih popularnih formi svjetskih kuhinja)  i već deset godina uspješno radi u Hrvatskoj. 

Koykan je ovih dana investitorima predstavio plan širenja na tržišta Europske unije koji obuhvaća otvaranje 50 restorana u Njemačkoj i Austriji do 2025. godine. Koykan se planira širiti franšizama, a u prvom krugu traži milijun eura investicija preko digitalne platforme Funderbeam

Funderbeam je globalna platforma koja startupima i rastućim firmama omogućava privlačenje investicija po povoljnijim uvjetima, i omogućava da u nove biznise investiraju pojedinci, građani. 

Hrvatske tvrtke preko Funderbeama su dosad skupile više od šest milijuna eura. Svaka kompanija na Funderbeamu mora imati ulagača koji daje kredibilitet kampanji za investicije. U Koykanovom slučaju to je Mato Marčinković & Partners. Koykan u najavi kampanje reklamira da je u njih investirao i Davor Bruketa (Bruketa&Žinić&Grey). Koykan javno poziva zainteresirane da ulože u njihovu ekspanziju. Kampanja na Funderbeamu traje još mjesec dana.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.