Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

GAME OF CHEFS U Ikadorovom Nobilionu ove subote gostuje Meneghettijev chef Damir Pejčinović

Ikador u Iki, najluksuzniji kvarnerski hotel, u listopadu nastavlja sa serijom gastronomskih večera Game of Chefs, koje su se lani pokazale iznimno uspješnima. U subotu 8. listopada u prvoj epizodi nove edicije Game of Chefs nastupa kuhar Damir Pejčinović iz istarskog vinskog hotela Meneghetti u Balama. Usput govoreći, gospodin Pejčinović svojedobno je bio i glavni chef fine dining restorana Wine Vault u rovinjskom five star hotelu Monte Mulini.

Subotnji petoslijedni meni sastavili su Nobilionov chef Filip Akrap i Meneghettijev glavni kuhar Pejčinović. Četveroručni jelovnik u Nobilionu otvara se Pejčinovićevom kremom od mrkve i škampa, s laticama luka u tempuri. Slijedi Akrapov tartar od odležane govedine s vrganjima, prepeličjim žumanjkom i prahom od maslinova ulja. Meneghettijev chef zatim priprema raviole od jesenskog povrća s uljem od ljupčaca i bosiljka.

Filip Akrap uzvraća rižotom s ružmarinom, sporo kuhanim brancinomi ježincem, da bi Pejčinović zatvorio glavni dio menija sporo kuhanim obrazima crne slavonske svinje s kestenjem u smeđem maslacu. Gospodin Akrap zadužen je za desert, čokoladni ganache, kojim završava ova gastronomska večera koja košta predinflacijskih 570 kuna po osobi.

Game of Chefs X Meneghetti

Subota, 08.10.2022. u 19:00

Nobilion, hotel Ikador, Ika

Rezervacije

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.