Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef kuha doma iduće godine u Zagrebu otvara školu kuhanja za građanstvo 

chef-kuha-doma

Herojska udruga hrvatskih kuhara Chef kuha doma iduće godine pokreće novi projekt. Chef kuha doma planira otvoriti školu kuhanja za građane u zapadnom dijelu Zagreba, koja će funkcionirati po zanimljivom modelu. Škola će imati unaprijed najavljeni program, građani koji budu htjeli pohađati satove poznatih hrvatskih chefova okupljenih u platformi Chef kuha doma moći će platiti mjesečnu članarinu i ići na sastove koje žele. Slično kao u fitness centrima.

Program će obuhvaćati sve faze kuhanja, od satova o nabavi namirnica preko pripreme jela do pravilnog čuvanja hrane i sastojaka. Dio satova bit će posvećen kuhanju za veći broj ljudi, za druženja i obiteljska okupljanja, s naglaskom na razumno budžetiranje i što bačene hrane. Iako su iskustva, znanja i vještine profesionalnih chefova formirani specifično za restoransku industriju, značajan dio tih znanja može se primijeniti za bolje i efikasnije kućno kuhanje. Škola kuhanja Chef kuha doma imat će stalnu postavu chefova-instruktora i redovita gostovanja kuhara čiji su video recepti tijekom pandemije postizali milijunsku gledanost na Facebooku.

Polaznici škole kuhanja imat će i opciju online satova i snimke, tako da predavanja mogu proći sami ako nisu mogli biti prisutni na njima. “Smatramo da škole kuhanja koje traju pet do sedam dana četiri ili pet sati nisu dovoljno učinkovite, “ rekao nam je vlasnik Baltazara Igor Čimbur, jedan od organizatora škole, “Ljude želimo naučiti kuhati tako da im kuhanje postane zabavno i neopterećeno. Ne trebate duga predavanja da biste ljudima prenijeli osnovna znanja. Drugi problem klasičnih programa je to što polaznici koji preskoče koji sat ne mogu to nadoknaditi, ponekad ni pratiti daljnja predavanja. Zato smo uveli opcije online predavanja i snimaka.” Škola kuhanja Chef kuha doma trebala bi se otvoriti nakon nove godine. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.