Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Recepti Glasa Istre uvjerljivo su najgora kuharska rubrika u hrvatskim medijima. U sezoni svježih vrganja preporučuju rižoto sa suhim vrganjima i Vegetom

Recepti Glasa Istre, koji svakodnevno izlaze na web stranici ovog regionalnog lista, uspjeli su, poslije dugog, srčanog i žestokog nadmetanja u neznanju i ignoranciji, pobijedti čak i Kuhanje je IN Nove TV (emisije sa Sanjom Doležal) u uzbudljivoj utrci za najgoru kulinarsku rubriku u hrvatskim medijima. Presudnu ulogu u ovom neslavnom dostignuću odigrao je današnji recept za rižoto s vrganjima, skinut s web stranice Fini recepti.

Sezona je šumskih gljiva. Tržnice su pune svježih vrganja, koji nisu bitno skuplji nego lani. Stoga je logično objaviti recept za rižoto s vrganjima. Međutim, usred izobilja svježih vrganja, urednici ove nesretne rubrike odlučili su objaviti recept za rižoto sa suhim vrganjima. Da bi se debakl lijepo upotpunio i zaokružio, recept za rižoto s vrganjima Glasa Istre ne sadrži temeljac, ali zato sadrži Vegetu.

Čak i nestrogi MasterChefov žiri automatski eliminira kandidate koji u kuhanju rižota ne koriste temeljac, jer to jelo onda nije rižoto. Glas Istre svojim čitateljima, dakle, preporučuje da usred sezone svježih vrganja koriste suhe vrganje, da kuhaju rižoto bez temeljca i da u jelo od vrganja dodaju Vegetu. Sasvim dovoljno za naslov najgore gastro rubrike u novijoj povijesti hrvatskih medija. 

Foto/Screenshot

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.