Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Zadru se 25. rujna održava Talent & Passion, spektakularni  godišnji event udruge JRE-Hrvatska

Hrvatski ogranak organizacije Jeunes Restauraters d’Europe preuzima sve ambiciozniju ulogu u afirmaciji boljih vrijednosti u hrvatskoj restoranskoj industriji. JRE-ov centralni godišnji skup Talent & Passion koji će se o e godine održati u Zadru 25. rujna, okuplja gotovo sve važne hrvatske restoratere, chefove, sommeliere i barmene, a zadnjih godina i vinare i vrhunske domaće proizvođače hrane.

U svom manifestu pod motom Stalo nam je! JRE Hrvatska posebno naglašava važnost održivosti, otvorenosti za međudobnu suradnju članova i razmjenu znanja na globalnoj razini, afirmaciju terroira, dosljednost u tradiciji i fokus na iskustvo gosta.

JRE Hrvatske, dio europske JRE mreže aktivne u 16 zemalja koja djeluje od 1974. godine, od 01. siječnja. a2022. broji 16 članova među kojima su i restorani s Michelinovom zvjezdicom.  

Event u Zadru bit će šesti po redu, prvi organiziran u Dalmaciji i pod egidom Zadarski vremeplov okupit će sve članove. Odvijat će se u tri čina. Dobrodošlicu i aperitivni dio, gala večeru u staroj Villi i after party na jednom od najljepših zadarskih vidikovaca. Uz  JRE chefove, sommeliere i njihove timove, goste će dočekati i svi partneri udruge JRE-Hrvatska. Cijena ulaznice za cijeli Talent & Passion event je 2.000 kuna. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.