Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

LJUTA KOLABORACIJA Shake Shack sutra uvodi Hot Ones meni s milijunima scovillea

Poznati američki fast food lanac Shake Shack i YouTube talk show Hot Ones predstavili su svoju novu kolaboraciju. Hot Ones je popularni talk show u kojem zvijezde intervjuira karizmatični Sean Evans, a za vrijeme intervjua gost i domaćin jedu krilca s ljutim umacima. Koncept je takav da se kreće od najmanje ljutine, odnosno broja na Scoville ljestvici, pa do najljućih koji znaju imati i po nekoliko milijuna Scovilla. Samo neke od zvijezdi koje su gostovale su Gordon Ramsey, Kevin Hart, Shaq, Charlize Theron i Neil deGrasse Tyson.

Prilično je zabavno gledati poznate osobe kako se bore s ljutinom na koju neki od njih nisu navikli. Najpopularnija epizoda, ona s Ramseyem, skupila je gotovo 110 milijuna pregleda na YouTubeu. Suradnja sa Shake Shackom je prirodna i logična za oba brenda. U ponudi su tako Hot Ones Burger od Angus govedine s Hot Ones Spicy umakom, Hot Ones Chicken s ljutim umakom i klasični Shake Shackovi uvijeni krumpirići s posebnim ljutim umakom. Za dovoljno hrabre tu su i posebni paketići jednog od najljućeg umaka na svijetu, The Last Dab: Apollo koji je nastao u kolaboraciji sa Smokin’ Ed Currie. Ponuda nažalost ne sadrži poznata Hot Ones pileće krilca.

Mnogi komentatori na internetu, koji su uspjeli probati ova jela, govore da su krumpirići razočaravajući jer nemaju potrebnu ljutinu, kako je burger tek korektan, a da je apsolutni pobjednik na jelovniku Chicken sendvič s kojim se ljutina dobro slaže. Kolaboracija stiže u američke Shake Shack lokacije 16. rujna. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.