Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Propao je Food Division. Vlasnik Miljenko Weigand prodaje ga na Njuškalu za 150.000 eura. Novi vlasnik mora plaćati još 3500 eura najamnine

food-division

Food Division službeno je na godišnjem odmoru do srijede 31.kolovoza. U stvarnosti, Food Division je propao. Miljenko Weigand, glavni vlasnik Food Divisiona, na Njuškalu je objavio oglas sljedećeg sadržaja.

Restoran za otkup , izvrsna prilika. Hitno

Cijena: 150 000 eura

Lokacija: Grad Zagreb , Novi Zagreb, Središće

Površina 202 kvadratna metra

Kat: prizemlje

Iz fotografije objavljene uz oglas pod šifrom 38208904 jasno je da je riječ o Food Divisionu. Food Division otvoren je lani, kao zanimljiv fusion restoran s dobrom vinskon listom. Prvi chef bio je renomirani Marko Alilović. Gospodin Alilović napustio je Food Division poslije samo nekoliko mjeseci, zbog neslaganja s vlasnicima.

Poslije njegova odlaska Food Division postao je potpuno irelevantan. Češće se pojavljivao u komunalnim vijestima nego u gastro rubrikama, jer su suvlasnici zgrade na Središću tvrdili da je Food Division prekršio niz pravila i zloupotrijebio zajedničke prostore i infrastrkturu, o čemu je dokumentirano pisao Jutarnji list.

Miljenko Weigand u zagrebačkim ugostiteljskim krugovima uživa prilično lošu reputaciju. Jedna od njegovih tvrtki upravo je u stečajnom postupku. Brza propast Food Divisiona logična je posljedica neprofesionalnog i zlonamjernog pristupa ugostiteljstvu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.