Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Televizijska legenda Martha Stewart u 80. je godini u Las Vegasu otvorila svoj prvi restoran

martha-stewart

Nakon dugog nagađanja bez čvrstih potvrda, konačno je objavljeno da Martha Stewart, legenda televizijskog kuhanja i žena kojoj je posvećen cijeli jedan lik u seriji Orange Is the New Black, u 80. godini otvara svoj prvi restoran u Las Vegasu. O Marthinom restoranu počelo se pisati lani kad je njena firma zatražila dozvole za uređenje restorana u Las Vegasu. Lokalni portal VitalVegas pisao je da će joj partner biti najbolji prijatelji i partner u showu Poltuck Dinner Snoop Dogg, ali on se u dokumentaciji o restoranu ne spominje.

Restoran se zove  Bedford by Martha Stewart i prima rezervacije od 13 kolovoza. Iako se najavljivalo da će Bedford biti klasični francuski restoran, Stewart je u priopćenju objasnila da će u njemu gostima pokušati dati “autentični pogled u ono što kuha gostima kod kuće.” “Neumorno smo radili na tome da atmosferu naše seoske kuće iz Bedforda, New York prenesemo u  Las Vegas,” stoji u priopćenju. 

Restoran ima 194 mjesta, dizajn uvelike potpisuje osobno Martha Stewart. Njena kuća u Bedfordu, znamenitost iz 1925, najširoj publici postala je poznata kad je Martha 2005. završila u kućnom zatvoru zbog neplaćanja poreza i tu kuću odabrala kao mjesto na kojem će odslužiti kaznu. Taj interijer sada je prenesen u restoran u Las Vegasu, neki dijelovi poput blagovaonice i doslovno, kao replike.  Prema priopćenju, Bedford by Marha Stewart davat će prioritet lokalnim namirnicama a neđu jelima su klasična nicoise salata, Rockefeller kamenice, piletina sa začinskim biljem, pite od limuna i slično. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.