Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Londonski butik Ice Cream Project prodaje sladolede od kečapa, majoneze, worcestera, sojinog umaka…I veliki je hit

Dizajnerica Anya Hindmarch u prestižnom londonskom kvartu Belgravia otvorila je pop-up butik sladoleda posvećen – njenoj špajzi. Svi sladoledi koje prodaje imaju okuse njenih omiljenih proizvoda: HP Saucea, dresinga za salate, Kikkomanovog sojinog imaka, Heinzovih majoneza i kečapa, Quaker zobenih pahuljica, i par slatkih okusa, inspiriranih sirupima i junk foodom.

Hindmarch kaže da je htjela najobičnije, svakodnevne stvari prestvoriti u nešto posebno i dati novi pogled na ikonografske brendove. The Ice Cream Project želi i propitati percepcije ljudi, jer sladoledi su napravljeni ručno, po najvišim standardima u malim batchevima u jednoj zanatskoj sladoledarnici u Devonu. Slani sladoledi u restoranima su odavno nezaobilazan element, ali u široku prodaju još se ne probijaju. Čini se da je to ipak samo pitanje vremena.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.