Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Filip Akrap sutra u Ikadorovom Nobilionu priređuje večeru Okusi Kvarnera 

nobilion-carpaccio

Nobilion, restoran jednog od najboljih hrvatskih hotela, nastavio je i tijekom ljeta organizirati posebne gastronomske večere pod nazivom Okusi Kvarnera (Tastes of Kvarner). Jedna od večera iz serije Okusi Kvarnera održava se sutra, u subotu 6. kolovoza. Novi Ikadorov i Nobilionov chef Filip Akrap, koji je prije radio i u prestižnom hvarskom resortu Maslina, za sutrašnju je večeru priredio elegantan riblji meni primjeren kolovoškim vrućinama.

Petosljedni Akrapov meni otvara se raviolom od tune s emulzijom od peršina i sirovom caponatom. Slijedi carpaccio od brancina s citrusina i lukom mariniranim u soku od cikle, pa rižoto sa škampima, limunom i fermentiranim češnjakom.

Glavnu ulogu u Akrapovom meniju imat će poširani romb s umakom beurre blanc i vongolama, dok se desert bazira na jagodama. Nobilionova večera Tastes of Kvarner košta 680 kuna po osobi. Opcionalni wine pairing košta 325 kuna.

Okusi Kvarnera Gourmet Serija

06. kolovoza 2022. restoran Nobilion, hotel Ikador, Ika

Cijena 680 kuna

Rezevirati možete OVDJE

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.