Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Evo zašto je One Suite Hotel uvjerljivo najbolja vrijednost za novac na cijeloj Dubrovačkoj rivijeri i šire 

one-suite-fb

Sobe u One Suite Hotelu danas na Bookoing.comu koštaju 221 euro. Uz cijenu piše da je preostala samo jedna soba. Što gosti dobiju za taj ili nešto veći novac ( ako se odluče za dvosobni apartman)?  Budući da smo zadnjih nekoliko dana proveli u One Suiteu, evo kako ovaj inovativni hotel otvoren 2017. izgleda danas.

Naš dvosobni apartman, soba 203 ima dva velika televizora sa stotinjak kanala i Netflixom. U hladnjaku se nalaze Veuve Clicquot, dvije butelje lokalnih vina iz Konavala, Glenmorangie, Hennessy, premium votke i ginovi i craft piva vrlo solidne Dubrovnik Beer Factory. Krevet je velik, mekan, udoban s pregršt debelih jastuka. Uz veliku kupaonicu, apartman 203 ima zaseban WC.

Kupaona je opremljena luksuznom britanskom kozmetikom (došlo je međutim vrijeme za promjenu ručnika, sadašnji se doimaju istrošeno). Air conditiom radi ultraefikasno pa smo s vanjskih 35 stupnjeva ulazili na preugodnih 22.  Osim klimatizacije, neke sobe imaju i veliki, atraktivni stropni ventilator. Internet je superbrz, kao i streaming aplikacije na televiziji. Ormari su prostrani, s drvenim a ne plastičnim vješalicama.

Ligeštuli u travnatom vrtu gdje je do podneva duboki hlad spadaju među ugodnija mjesta za opuštanje, čitanje i ispijanje bilo čega iz alkoholom bogatog Lokal One bara. Prozirni suncobrani na terasi dovoljno štite od sunca i topline a ostavljaju osjećaj slobodnog prosotra. Na krovu se nalazi otvoreni bazen pristojnih dimenzija.

Osoblje je iznimno ljubazno i efikasno. Kad smo prije tri tjedna recepcionerku hotela Tayko u Bilbau zamolili da nam pronađe rent a car, gospođa nas je hladno poslala na željeznički kolodvor, gdje se nalaze uredi raznih rent a car firmi. Kad smo recepcionerku One Suitea u nedjelju zamolili da nam pronađe rent a car, gospođa nas je nazvala za sat vrenena s ponudama za tri različita auta da bi gospodin iz rent a cara izabrani automobil dovezao u hotel.

Sav taj komfor, definitivno vrijedan pet zvjezdica, košta dakle nešto više od 200 eura ili više od 250 eura, zavisi o tipu sobe. Za taj novac u ovo se doba godine na Jadranu rutinski iznajmljuju sobe u hotelima s tri ili lošije četiri zvjezdice. One Suite nalazi se u Mlinima, u Župi Dubrovačkoj, par sto metara od plaže .

Vožnja Uberom do centra Dubrovnika košta izneđu 70 i 100 kuna. Do Dubrovnika se može i barkom koja redovito plovi izmeđi Cavtata i stare dubrovačke luke, kao i gradskim autobusom, što ne preporučujemo po vrućini.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.