Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

VJEROVALI ILI NE Teniski  turnir u Umagu slavi istarsku gastronomiju hranom s benzinskih crpki

umag-atp

Danas smo na jednom portalu pročitali promo tekst čiji sadržaj uistinu zaslužuje egidu vjerovali ili ne. Naime, uskoro počinje teniski turnir u Umagu. Riječ je o jedinom hrvatskom ATP turniru. Turnir u Umagu održava se već tridesetak godina na lijepom školjkolikom stadionu kraj mora.

Teniski turnir u Umagu svojedobno je služio i za promociju istarske gastronomije i vinarstva; ispod umaških tribina vina su točili Matošević, Degrassi, Kozlović i drugi ozbiljni vinari, dok su hranu prezentirali neki od vodećih lokalnih chefova i restoratera.

Uprava ATP turnira poželjela je obnoviti tu svijetlu tradiciju, pa je dogovorila suradnju s Vinistrom, što je svakako dobro. Međutim, kao jednog od dobavljača hrane ATP Umag, sada dolazi vjerovali ili ne, angažirao je INA Fresh Corner. Dakle, posjetiteljima umaškog ATP-a nudi se hrana s Ininih benzinskih crpki. I to, citiramo, “čuveni hot dog, ali ovaj put sa istarskom kobasicom.” Istarsku gastronomiju na važnom sportsko turističkom događaju predstavlja, znači, modificirano hot dog s benzinskih crpki. Može li gore? Ne može. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.