Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Tori Street Vida Nikolića postaje franšiza

Tori Street je najoriginalniji koncept azijske ulične hrane u Hrvatskoj. Tori Street pokrenuo je chef Vid Nikolić nakon odlaska iz projekta Soi Fusion kojeg je pokrenuo s Vedranom Gulinom. Iako je Nikolić prvi lokal, minijaturnu kuhinju s pultom i malom terasom, smjestio među stambene zgrade u Španskom, Tori Street ekspresno je postao gradski hotspot za azijsku hranu.

Prirodni idući korak za Nikolića bilo je franšiziranje. Meni Tori Streeta je kratak, jednostavan i modularan, na njemu nema skupih namirnica i najpopularnija jela mogu se reproducirati uz savjesnu posadu uz kuhinji i precizne recepture. Ta kombiancija jednostavnosti, pouzdanosti, dobrih okusa i brige za detalje je, uostalom, i učinila Tori Street tako popularnim. Vid Nikolić danas je executive chef zagrebačkog ramen bara Torikaya, jednog od najuspješnijih otvorenja ove godine i budućeg lanca restorana Tori. Na svom je Instagram profilu objavio poziv za sve zainteresirane za Tori Street franšizu.

Pionir ovog modela u Hrvatskoj, suosnivač Surf’n’Friesa Andrija Čolak koji je svoj koncept pretvorio u uspješnu međunarodnu franšizu, dao nam je izvrstan intervju na temu franšiziranja. Pročitajte OVDJE.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Tori Street Vida Nikolića postaje franšiza

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min