Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ALL STARS Chris Rock, Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen i David Spade bili su zajedno na večeri u splitskom restoranu Zoi

Nije neobično ljeti viđati celebrity A ligu u splitskim i dubrovačkim restoranima, ali gotovo nikad se nije dogodilo da se baš toliko slavnih imena okupilo za istim stolom. U splitski restoran Zoi u Dioklecijanovu palaču na večeru društvo je došlo u dosta jakom sastavu: komičari Chris Rock koji se očito uspješno oporavlja od šamara Willa Smitha na dodjeli Oscara, David Spade i Sacha Baron Cohen, glumac Woody Harrelson i Guy Oseary, glazbeni menadžer Madone, Red Hot Chili Peppersa i U2 s partnericama i suprugama.

Fotografije iz restorana Zoi proširile su se po celebrity portalima jer trač novinari još nagađaju je li Chris Rock u vezi s glumicom Lake Bell ili nije (njihov godišnji u Trogiru i Splitu shvatili su kao potvrdu da jest). U restoranu Zoi nismo bili pa ne znamo kakvu hranu prodaje, Slobodna Dalmacija piše da su za all stars stol naručivali rižoto od plodova mora, lignje, carpaccio, file mignon, janjeći filet i deserte. 

Foto/Profimedia /TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.