Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pankerski dani su odbrojani. Dabiz Muñoz seli DiverXo iz centra Madrida u zelenilo najluksuznijeg predgrađa u Španjolskoj

Nakon što je prije nešto manje od dva mjeseca otvorio RavioXO, lokal posvećen azijskom street foodu, španjolski chef superstar Dabiz Muñoz objavio je da će preseliti svoj slavni restoran DiverXo. Muñozov flagship restoran koji ima tri Michelinove zvjezdice, napustit će središte Madrida i otvoriti se na novoj lokaciji u šumi u  La Finci, najluksuznijem madridskom kvartu u kojem Muñoz živi zadnje dvije godine. 

Dabiz Muñoz neke je detalje o svojim budućim planovima otkrio na prošlom izdanju Madrid Fusióna, među njima i ponovno otvorenje DiverXO restorana u puno većem prostoru od onoga u kojem radi sada. Novi DiverXO će prostirat će se na 1900 četvornih metara, a arhitektura i dizajn imat će ključnu ulogu u konceptu restorana. 

La Finca je jedna od najluksuznijih četvrti u Španjolskoj, smještena oko 20 minuta vožnje od centra Madrida u općini Pozuelo de Alarcón. Osim luksuznih nekretnina poznata je po miru, udobnosti i privatnosti koju jamči svojim bogatim stanovnicima. Čini se Muñozovi pankerski dani polako završavaju i prelaze u zreliju, ekskluzivniju fazu i za chefa i za njegov koncept DiverXO. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.