Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ruski nasljednik McDonald’sa teški je debakl. Rusi na Twitteru objavljuju pljesniva peciva, noge kukaca u umacima, nema pomfrita…

Kad se odlučio trajno povući iz Rusije McDonald’s je sve svoje tamošnje restorane prodao sibirskom tajkunu Aleksandru Govoru, najvećem vlasniku McDonald’sove franšize. Govor je u restoranima otvorio nacionalističku verziju ruskog McDonald’sa, lanac Ukusno i točka koji je isprva privukao golemi interes publike reklamama da koristi isključivo ruske sastojke a nudi isti doživljaj kao McDonalds. Čini se, međutim, da se sve pretvara u teški fijasko.

Ruske društvene mreže pune su fotografija pljesnivih peciva za burgere, nepoznatih elemenata u umacima za koje se sumnja da su noge kukaca, gosti su snimili cijele insekte u krumpirićima i kolica s pecivima koja stoje na otvorenom iza restorana dok po njima hodaju vrane i golubovi, a lanac je ovih dana najavio da u njegovim restoranim više nije zajamčena redovna ponuda pomfrita zbog navodne loše zadnje berbe krumpira u Rusiji.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.