Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Torterie Macaron izbacile su novi okus Jogurt-Borovnica, kremasti sladoled od jogurta posut pravim šumskim borovnicama. Probali smo ga

Torterie Macaron prvi su i još uvijek jedini hrvatski zanatski sladoledi dostupni u supermarketima. Pojavili su se prije dvije godine, u Konzumu i Kauflandu a danas ih se može kupiti u gotovo svim većim lancima.  Torterie Macaron vrlo su popularan lanac slastičarnica, koji popularnost uvelike duguje svojim sladoledima. Njihov dolazak u supermarkete značajno je promijenio tržište. Torterie Macaron prvi je masovno dostupan kvalitetni zanatski sladoled u Hrvatskoj. Proizvodi se u malom pogonu na zagrebačkoj Kajzerici, prodaje se u čvrstim kutijama od pola litre označenima markicama Craft Ice Cream koje jamči kvalitetu i dolaze u 11 okusa. 

torterie-sladoledi-svi

Jučer smo probali njihov novi sladoled Jogurt-Borovnica. Riječ je o idealnoj sezonskoj  kombinaciji koja ujedinjuje osvježavajući okus jogurta i jedan od ljetnih klasika, šumsku borovnicu. Torterie Macaron Jogurt-Borovnica nije asketski fitness sladoled, riječ je o bogatom, kremastom mliječnom sladoledu prelivenom pravim sirupom od borovnice koji nije presladak i pun je prirodnih okusa borovnica. Iako raskošan, sladoled je lagan i ima izrazito čiste okuse.

Posebno dobar detalj na ovom sladoledu su svježe male šumske borovnice s kojima je posut. Osim Jogurta-Borovnice probali smo i zabavni Pino Pinguino, mliječni sladoled prekriven debelim slojem mliječne čokolade, jedan od najpopularnijih sladoleda u slastičarnicama Torterie Macaron koji se može kupiti i u kutijama za doma.

Torterie Macaron na tržištu se etablirao fenomenalnim sladoledom Pistacija koji rade s pastom od čistih pistacija, jednako dobrim Lješnjakom i svilenkastom Bourbon Vanilijom. Među popularnijim njihovim okusima su Mozart, Ferrerito, a među našim apsolutnim favoritima je svakako ljetni seksi dvojac Mango-Malina. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.