Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Mate Jankoviće je uveo doručak u Sol tapas bar. Imat će lički eggs Benedict i fritaju

Mate Janković, chef jednog od najvrućih novijih zagrebačkih restorana, na Facebooku je objavio da proširuje ponudu. Od srijede u Sol Tapas bar uvodi doručak. Za početak, predstavio je ličku verziju eggs Benedicta s pogačom, ličkom basom, pastvom, poširanim jajima, hollandaise umakom i rotkvicama, i istarsku fritaju koju će raditi s pršutom, kozjim sirom i tartufima.

Sol je nedavno iz prostora u Margaretskoj ulici preselila u prostrane sale i terase Gradske kavane i uspješno ih popunio. Uvođenje doručka logičan je izbor za ljeto, kad potražnja za doručkom u gradu raste zbog turista.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.