Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ODVJETNICI IVANE BEKAVAC Zlonamjerno se imputira da naša stranka ne zna računati. Kut je zatvorila kao uspješan projekt

Poštovani,

ovim putem u ime mojih stranaka BEKS USLUGE d.o.o., Zeleni dol 6a, 10 000 Zagreb, OIB: 63316896276 i direktorice BEKS USLUGE d.o.o. Ivane Bekavac, Zeleni dol 6a, 10 000 Zagreb, OIB:  59263540885, pozivam Vas da u skladu s člankom 40. Zakona o medijima,  objavite ispravak  informacije objavljene 31.svibnja 2022. na portalu plavakamenica.hr u članku pod naslovom ”Zašto se i  usred najveće potražnje pojedini zagrebački restorani zatvaraju? Zato što ne znaju računati”  (https://plavakamenica.hr/2022/05/31/zasto-se-i-usred-najvece-potraznje-pojedini-zagrebacki-restorani-  zatvaraju-zato-sto-ne-znaju-racunati/), kako slijedi:

U članku pod naslovom ”Zašto se i usred najveće potražnje pojedini zagrebački restorani zatvaraju?  Zato što ne znaju računati” objavljenom na portalu plavakamenica.hr dana 31.svibnja 2022. iznesena je  netočna informacija kojom je grubo povrijeđen ugled i čast mojih stranaka. Tako se netočno navodi u odnosu na gospođu Ivanu Bekavac u dolje citiranom paragrafu da je restoran u vlasništvu moje stranke financijski pukao.

”U zadnja dva tjedna zatvorili su omiljeni Kut chefice Ivane Bekavac, ultrapopularna konoba kod Šime i  veganski restoran 3Hugs na Zrinjevcu, koji je trajao samo tri mjeseca (međutim, 3Hugs imao je istog  vlasnika kao i Lažni svjedok, prethodni restoran na istoj lokaciji). Sva tri restorana financijski su  pukla, premda su Kut i Šime često imali više gostiju nego su ih stigli poslužiti.”

Nije točna informacija da je restoran Kut u vlasništvu moje stranke financijski pukao. Podaci o  financijskom poslovanju trgovačkog društva Beks usluge d.o.o. su javno dostupni, te je iz istih razvidno  kako trgovačko društvo Beks usluge d.o.o. posluje sa dobiti. Nadalje, da je autor teksta prije objave teksta kontaktirao gospođu Bekavac ista bi mu dala točne razloge zbog kojih se restoran Kut zatvara, a kako je učinila na upit ostalih novinara koji su joj navedeno  pitanje postavili.

Iz naslova spomenutog članka na portalu se zlonamjerno imputira kako moja stranka ne zna računati  iako je iz svih javno dostupnih podataka razvidno kako je restoran Kut poslovao uspješno te da je se  sukladno želji gospođe Bekavac zatvorio kao jedan uspješno okončan projekt, unatoč činjenici da je isti  otvoren usred pandemije korona virusa.

Ispravak netočnih informacija mora biti objavljen u skladu odredbi članka 41. Zakona o medijima te Vas  pozivamo da postupite sukladno mjerodavnim zakonskim odredbama i objavite tekst ovog ispravka bez  izmjene.

S poštovanjem,

BEKS USLUGE d.o.o. i Ivana Bekavac 

po punomoćnici Nicole Kwiatkowski

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.