Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Producenti Nove TV žestoko sabotiraju Sanju Doležal. Upravo su joj uvalili recept koji bi trebali emitirati krajem prosinca

kuhanje-je-in1

Ulazimo u puno, vruće, mirisno i sočno ljeto. Na tržnicama još ima domaćih jagoda, ali već su došle i maline. Trešanja je u izobilju, a upravo je počela berba aromatičnih dalmatinskih maraski. Vinogradarske breskve natječu se sa zrelim marelicama, pojavile su se prve smokve, a pčele neumorno nadlijeću štandove s marelicama.

Usred tog senzacionalnog i senzualnog voćnog bogatstva idealnog za milijun različitih hladnih i toplih deserata, Kuhanje je In, mali kulinarski prilog In magazina Nove TV, u petak je emitirao recept  za veganski kolač s lješnjacima i kakaom.

Taj je recept posve bezvezan, kao da ga je napisao netko tko baš i ne voli kolače. Ali, to je marginalno. Važno je da taj recept ne pripada ljetu i da ignorira stvarnu hranu oko nas, puno zdraviju i životniju od ovog kvazihipsterskog prenemaganja.

Sanja Doležal, dobra pop pjevačica i korektna TV voditeljica koja vodi Kuhanje je In, nije kriva za ovaj mikrodebakl. Dapače, današnje izdanje Kuhanje je In ostavlja dojam kao da producenti Nove TV, zbog svog kolosalnog neznanja o hrani zapravo sabotiraju gospođu Doležal.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.