Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Restoran 360: Na listi čekanja imamo oko 200 ljudi Kopun: Sezona je prosječna, u rangu 2018.

360-terasa-dubrovnik

Dubrovački vjesnik anketirao je četiri popularna i dobra dubrovačka restorana o dosadašnjem tijeku sezone. Rezultati ankete bitno se razlikuju. U Michelinovu restoranu 360 kažu da trenutno na listi čekanja imaju oko 200 potencijalnih gostiju, i da su svi stolovi rezervirani u idućih desetak dana. 

U 360 gostima koji se ne pojave a ne otkažu stol na vrijeme naplaćuju određeni iznos, a stol se ne može rezervirati bez kreditne kartice. U Nautici, drugom najluksuznijem dubrovačkom restoranu, tvrde da je sezona izvrsna i da su puni u idućih sedam do deset dana

Međutim, u Kopunu, koji je značajno jeftiniji od Nautike i 360, novinarima Dubrovačkog vjesnika rekli su da mjesta ima i da sezona zasad nije posebno spektakularna nego da sliči na 2018. koja je u Dubrovniku bila značajno lošija od 2019. U Protu, pouzdanom ribljem restoranu na Stradunu, također nisu odveć euforični i kažu da svakodnevno imaju mjesta.

Sudeći prema ovim podacima, puno je teže doći do mjesta u vrlo skupim nego u jeftinijim restoranima. Što znači da se stvarna ekskluzivnost isplati.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.