Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

POWAMEKKA CAFE Obitelj Tupaca Shakura u Los Angelesu je otvorila restoran koji je veliki reper planirao prije nego je ubijen

tupac

Dana 7. rujna 1996. u klasičnoj sačekuši u Las Vegasu veliki reper Tupac Shakur upucan je sa četiri metka iz Glocka. Dva su ga pogodila u prsa. Umro je šest dana kasnije u 25. godini. Reperski svijet nikad se nije oporavio od toga. Više nije mogao biti isti.

Od Tupacove smrti njegova obitelj kroz The Shakur Estate raznim aktivnostima čuva uspomenu na njega. Posljednja je Powamekka Café. Restoran je otvoren 16. lipnja u Los Angelesu. Obitelj kaže da je riječ o upravo onakvom restoranu kakav je Tupac želio otvoriti dok je bio živ. Bit će to privremeni restoran, radit će do 30. lipnja, posluživati soul food za ručak i večeru i gostima omogućiti da još ponešto doznaju o Tupacovu životu. Ovo nije prva ovakva kolaboracija među reperima. Eminem je nedavno imao pop up Mom’s Spaghetti u Los angelesu, a lani su kćeri Notorious B.I.G.-a i Jam Master Jaya otvorile New York-style pizzeriju. Ideju o Powamekka Caféu Tupacova obitelj pronašla je u njegovim bilješkama nakon reperove smrti. Prije pet godina otvorili su dva pop-upa u New Yorku i Fresnu u Kaliforniji.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.