Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Desničari u pubu danas u Velikom Tolku organiziraju raspravu o povezanosti LGBT-a i majmunskih boginja. Želi li Tolk propasti?

desnicari-pub

Veliki Tolk mlađi je i veći brat legendarne zagrebačke pivnice Tolkien, koja je Hrvate naučila kulturi belgijskih trapističkiu piva i američkih craftova, i koja je zdušno promovirala hrvatske craft pivare od njihovih prvih dana. Tolkien je nesporno jedna od najvažnijih hrvatskih pivskih institucija.

Veliki Tolk otvoren je prije pet godina dvadesetak metara dalje od Tolkiena, također na Opatovini. Veliki Tolk lani je došao u fokus javnosti, ne zbog izvrsnog piva koje drži nego zbog skupa ultradesničara na kojem se, među ostalim, kako je izvijestio Jutarnji list, govorilo i o fizičkim napadima na pripadnike LGBT zajednice.

Ove godine, baš danas, u srijedu 8. lipnja, Facebook grupa Desničari u pubu ponovno u Velikom Tolki organizira skup protiv homoseksualaca, pod nazivom Majmunske boginje i LGBT. Ne želimo trošiti ovaj prostor na zgražanje nad homofobnim idiotima. Moramo, međutim, naglasiti da pojam ugostiteljstvo u svojoj suštini nije i ne može biti diskriminatoran. To znači da se u ugostiteljskim prostorima ne smiju održavati skupovi u kojima se vrijeđa bilo koja društvena skupina. Inače u taj lokal normalni građani više neće htjeti dolaziti. Pa će lokal neizbježno propasti.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.