Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Johnny Depp pobjedu protiv Amber Heard proslavio je u indijskom restoranu u Birminghamu. Večeru od 50 tisuća funti završio je koktelom od 5.000 kuna

Sud u Virginiji naredio je glumici Amber Heard da bivšem suprugu Johnnyju Deppu plati 15 milijuna dolara jer ga je oklevetala kad je u članku objavljenom u Washington Postu insinuirala da ju je zlostavljao. Depp, čije se nenormalno trošenje detaljno seciralo u sudnici, odlučio je ovu pobjedu proslaviti dosljedno. “Porota mi je vratila život,” izjavio je nakon presude. A sinoć je u luksuznom indijskom restoranu Varanasi u Birminghamu priredio i večeru u to ime.

Slavio je sa svojim entourageom i prijateljem Jeffom Beckom, s kojim trenutno svira na turneji. Depp, koji je zbog sve manje dobrih uloga i sumanutog trošenja 2016. umalo bankrotirao, očito ne mijenja navike. Konačni račun u restoranu Varanasi bio je 50 tisuća funti (oko 443.000 kuna). Ova cijena ne odnosi se na hranu, jer dvije trećine cijene naplatili su mu da bi zatvorili restoran za njega i društvo, a Depp je ostavio i “zaista velikodušnu napojnicu.”  

Koktel Dragulj Varanasija

Depp je večeru, neizbježno, završio jednim od najskupljih koktela na svijetu, Draguljem Varanasija koji se prodaje za 500 funti. Koktel se radi od Hennessy Paradis Imperiala, Grand Marniera, vanilije, sirupa od limunske trave, bjelanjaka od prepeličjih jaja i poslužuje s jestivim cvijećem i zlatnim listom.

Večeru je počeo rose šampanjcem, a prosječna cijena vina koja je naručivao je 1200 funti po boci. Lokalni portali objavili su da su na meniju bili karahi, pakistanski curry od janjetine, bengalska bhuna s kozicama, šiš kebab, chicken tikka masala i slična jela. Depp je s Beckom te večeri nastupio na koncertu u Birminghamu, a voditelj restorana Varanasi Mo Hussain izjavio je da je Depp bio “vrlo skroman, ostao je nakon večere i razgovarao s cijelim osobljem. Upoznao je i moje tri kćeri i zabavljao ih glumeći scene iz Charlie i tvornica čokolade. Bio je jako dobar prema djeci, a kad je odlazio izljubio se i izgrlio sa svakim od nas 60 zaposlenih.”  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.