Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Veliki chef Saša Pribićević prešao je u rovinjsku Tekku

matsunoki-g

Prije dva mjeseca Saša Pribičević napustio je lošinjski Matsunoki, uz Tekku neprijeporno najbolji japanski restoran u Hrvatskoj. Prije dva tjedna gospodin Pribičević rekao nam je da je iz Matsuokija i Jadranke otišao znog neslaganja u pogledima na posao.

Chef Pribićević stvorio je Matsunokijev maštoviti i raskošni jelovnik i četiri godine jamčio za visoku kvalitetu sushija i sashimija. Saša Pribićević ovih je dana prešao u Tekku by Lone. Riječ je o rovinjskom izdanju zagrebačke Tekke.

Tekka u Maistrinom  rovinjskom hotelu Lone otvorila se u lipnju lanjske godine i od tada radi iznimno uspješno. A sada je pojačana tehnički superiornim chefom visoke radne etike. S obzirom na blizinu Limskog kanala gdje se nalazi poznato uzgajalište školjkaša, možda bi bilo zgodno da gospodin Pribičević na Tekkin meni uvrsti nigiri s kamenicama.

Prelazak Saše Pribičevića u rovinjsku Tekku u restoranskim krugovima ima otprilike sličnu težinu kao kad bi Marko Livaja došao u Dinamo.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.