Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zmajsko sixpack u Sparu super je vrijednost za novac. Šest boca u jednom pakovanju košta 65 kuna, 14 manje nego da ih kupite zasebno

Prekjučer smo u Sparovom supermarketu u Banjavčićevoj vidjeli sixpack Zmajske pivovare, koji košta 65 kuna. Radi se o paketu sa šest  bočica od 0,33 koji sadrži bazična piva Zmajske pivovare: Pale Ale i Porter. Ako pojedinačno kupite šest boca tih piva potrošit ćete oko 78 kuna (bočica Pale Alea u Sparu košta 13, 49 kuna) što znači da kupac na svakom six packu uštedi 13 kuna ili jednu bocu Pale Alea.

Sixpack omiljeni je format prodaje piva u Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji. Smatra se da je sixpack optimalna količina za dnevnu potrošnju dvoje ljudi. U Hrvatskoj, a osobito u hrvatskom craft pivarstvu, sixpack još nije zaživio. Koliko znamo, Zmajska pivovara jedina je hrvatska craft pivovara koja prodaje sixpack u supermarketima.

Što predstavlja novi doprinos Zmajske pivovare demokratizaciji pivske scene u Hrvatskoj. Svi oni koji probaju dobro craft pivo koje nije previše skupo, teško će se vratiti na Ožujsko, Karlovačko, Pan ili Heineken.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.