Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Treći B iz Sedme gimnazije ocjenjuje King sladolede. Nisu loši, ali su preslatki

sladoledi-3-b

Prva recenzija koju je za Kult Plave Kamenice napisao 3.B razred zagrebačke Križanićeve gimnazije, ona labinske pizzerije Rumore, bila je hit. Što nije neobično. Tinejdžeri su među najvažnijim potrošačima popularnih formata hrane, od pizze preko burgera do sladoleda i pekarskih proizvoda. Njihova mišljenja relevantna su proizvođačima, ali i mnogim čitateljima Kulta.

Tinejdžerske ocjene hrane nisu opterećene ideologijama, predrasudama ni okoštalim navikama. Ona se baziraju na neposrednom, iskrenom doživljaju hrane, okusa, ponekad i imidža brenda. Ponukani izvrsnom recenzijom labinske pizzerije, treći B iz Križanićeve zamolili smo da testiraju Ledove najpopularnije sladolede. Njih osmero probalo je četiri okusa King sladoleda: Obsession, classic, Ruby i Majestic. Evo što su izvijestili.  

King Majestic

Mia i Nika probale su Majestic. Dale su ocjenu 8/10. Mia je rekla da je okus previše podsjeća na jogurt, ali da joj se sviđa kombinacija voća i bijele čokolade. Nika je rekla suprotno, da joj bijela čokolada ne paše. Obje se slažu da je malo presladak. 

King Classic

King Classic su probali Ira i Luka, ocijenili su sladoled sa 7/10. Kažu da je okej i da je vanilija fina, ali da je preobičan. 

King Ruby

Lana, Estella i Paula probale su Ruby, ocjenile su ga s 8/10. Svidio im se voćni okus, ali su se složile da je presladak. 

King Obsession

Lorena i Vigo su probali Obsession. Vigo je rekao da je dobar, ali da čokoladna krema unutar sladoleda prevladava i da se malo previše osjeti. Isto tako, rekao je da mu se sviđa hrskava “korica,” a Lorena je rekla da joj je presladak.

Sve u svemu, svi su rekli da je sladoled fin za pojesti tu i tamo, ali da je generalno malo presladak. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.