Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Grci se masovno žale na srpske turiste jer unajmljuju apartmane da bi pekli paprike koje donose iz Leskovca

grcka-santorini-plaza-turizam

Portal nova.rs prenio je informacije iz jedne srpske turističke agencije, koja upozorava na probleme s grčkim ugostiteljima. Grci se masovno žale na srpske turiste koji u Grčkoj navodno iznajmljuju apartmane da bi spojili godišnji odmor i praktičnu pripremu zimnice.

Da ne bi radili nered u svojim kuhinjama, ti srpski turisti, tvrde grčki ugostitelji, unajmljuju apartmane specifično u rujnu kako bi u njima – pekli paprike. “Autobus usput stane u Leskovcu, tu kupe papriku u vrećama. I onda odmor iskoriste i za pečenje paprike – ne na plaži, već u apartmanima u Grčkoj,” rekao je sugovornik Nove.rs. Tako, objasnio je, spajaju korist vrlo niskih rujanskih cijena, spajaju godišnji odmor i pripremu zimnice pa ne troše vrijeme kod kuće i, najvaćnije, trošak struje za pečenje paprika i kuhanje ajvara uračunat im je u cijenu apartmana pa im kod kuće ne poskupljuju režije.

Grčki iznajmljivači su svjesni ovog trenda ali ne znaju što da naprave. Osim na srpske turiste koji koriste apartmane kao kuhinje za zimnicu, žale se i na tinejdžere koji u kafićima ispod stola u čaše dolijevaju sokove i pivo kupljene u obližnjim supermarketima, piše nova.rs 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.