Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PROKLETSTVO AMRUŠEVE 1 Ministarstvo financija zatvorilo je 3Hugs, veganski restoran na najspornijoj zagrebačkoj ugostiteljskoj lokaciji

3-hugs

Hugs, veganski restoran na početku Amruševe ulice preko puta zgrade Suda, otvorio se krajem veljače ili početkom ožujka. Hugs je danas zatvoren i zapečećen, a na vratima stoji upozorenje Ministarstva financija da se pečat ne smije dirati. Ministarstvo financija zatvorilo je 3Hugs samo tri mjeseca poslije otvorenja.

Potpuno je nemoguće da restoran zaista otvoren da bude restoran, bankrotira za samo tri mjeseca, kao ni da utaji porez u jednom jedinom tromjesečju. Pitanje je, međutim, što je i kad je firma koja je vlasnik 3Hugsa skrivila Ministarstvu financija.

Hugsova je sudbina jednaka ili slična sudbini desetak drugih restorana i barova koji su se u zadnjih desetak godina otvarali u istom prostoru, na adresi Amruševa 1.Prije 3Hugsa u Amruševoj je radio Lažni svjedok, koji je u dvije godine promijenio bar četiri koncepta, da bi se ugasio. Prije Lažnog svjedoka u Amruševoj je boravio jedan istarski restoran koji u godinu dana doslovno nije skuhao ni jedno jelo, da bi odjednom nestao. Prije fantomskog istarskog restorana, u Amruševoj 1 radili su još neki barovi i restorani koji su trajali prosječno šest mjeseci.

Prokletstvo Amruševe 1 može se objasniti na dva načina. Prvo, taj prostor nekim misterioznim silama privlači najnesposobnije ugostitelje u Zagrebu i Hrvatskoj. Drugo, u tom se prostoru kroz otvaranje lažnih restorana i barova ustvari pere novac. Sami izaberite odgovor koji vam se čini vjerojatniji.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.