Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Preksutra se zatvara Kut, popularni bistro Ivane Bekavac

U vrijeme kad zagrebačikm restoranima ide izvrsno, chefica Ivana Bekavac odlučila  je zatvoriti Kut, minijaturni bistro smješten u prolazu između Varšavske i Ilice u Zagrebu. Kut je uvijek bio pun do prepun. To znamo iz prve ruke, jer svakodnevno prolazimo tim prolazom u centru grada. Zašto se onda zatvara?

Prvo, Kut je dnevno pripremao tek nekoliko jela, što je onemogućilo širenje baze stalnih gostiju i produljenje radnog vremena; Kut je često ostajao bez hrane u rano popodne. Restoran s četiri jela i prekratkim radnim vremenom ne može biti rentabilan.

Drugo, cijene u Kutu katkad su se doimale nerealno niske. Treće, Kut gostima nije osiguravao minimalnu udobnost. Ondje je bilo nemoguće ostati dulje od sat vremena. A ako negdje ne možete ostati dulje od sat vremena, ne možete potrošiti malo više novca na piće. Što je opasno za restoranski poslovni plan. Kut je bio simpatičan pokušaj, koji nije mogao preživjeti. Talentirana Ivana Bekavac zaslužuje m bitno profesionalniji ambijent.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.