Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sinoć je u Batku na zagrebačkom golf igralištu održana ladanjska prezentacija sharing menija najuspješnijeg lanca grill restorana

Batak se mijenja. Što je logično i neizbježno, jer stalno raste. Batak danas ima već četrnaest restorana, pa mora širiti svoju ponudu. Zato je Batak Grill prije mjesec dana uveo posebni jelovnik za dijeljenje, koji se obrača mlađoj publici.

Batak je jelovnikom za dijeljenje postao prva roštiljarna u Hrvatskoj, koja poslužuje burattu. Tu su i tartar od lososa, tartar  biftek, carpaccio, razne salate, bukovače pohane u panku i još ponešto jela namijenjenih netradicionalnim Batkovim gostima.

Batak, naravno, sada nudi i liniju koktela, od mulea do Aperol spritza, kao i prilično dobar izbor vina na čaše, uključujući pjenušce.

U srijedu predvečer, uz zalazak sunca, Batak je priredio prezentaciju svog sharing menija na privlačnoj zelenoj lokaciji preko puta Arene, iza nikad izgrađene nove zagrebačke bolnice. Taj se Batak nalazi na jedinom zagrebačkom igralištu za golf.

Batkova večera posvećena jelovniku za dijeljenje okupila je dosta ljudi iz zagrebsčkog javnog  života.  Batak je dovoljno pametan da i u vrijeme promoviranja sharing menija ne odustane od svog core businessa: trenutno se pred pojedinim Batkovim restoranima reklamira opako sočni đevrek. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.