Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pakoštanski restoran Sicilia vjerojatno se zeza kad dvojici kuhara nudi posao za plaće od 35 tisuća kuna mjesečno

Index je u ponedjeljak navečer izvijestio u neobičnoj gesti restorana Sicilia iz Pakoštana kraj Zadra. Sicilia je, naime, na društvenim mrežama objavila oglas za dva radna mjesta. Sicilia zapošljava dvojicu kuhara. Obojici nudi plaću od 35 tisuća kuna plus obrok u restoranu za 8 do 10 radnih sati dnevno.

Oglas je, naravno, poharao društvene mreže i izazvao trilijun komentara. Nismo, međutim, sasvim sigurni u stvarni smisao tog oglasa. Formacijski gledajući, restoran ne može imati dva glavna chefa, kao što ni nogometni klub ne može imati dva trenera.

Budući da Sicilia dvojici kuhara nudi po 35 tisuća kuna, čini se da se njen vlasnik ne razumije u osnovna pravila ugostiteljstva. Ili se naprosto zezao i provocirao, pa se sad sjajno zabavlja.

Osim toga, kad u Google upišete Sicilia Pakoštane, uz ime i lokaciju restorana crvenim slovima piše privremeno zatvoreno. Ni jedan aktivni restoran ne bi si smio dpoustiti da ga Google proglašava zatvorenim. Naposljetku, Sicilia je restoran opće prakse; ona se ne bavi ozbiljnom gastronomijom. Što će, pobogu, restoranu opće prakse dva chefa, čije zbrojene brutto plaće iznose više od 100 tisuća kuna mjesečno? 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.