Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Volonteri na Eurosongu u Torinu moraju si nositi hranu od kuće i ‘ne smiju jesti pred VIP gostima’

eurosong-torino-g

Iako rade besplatno, neće moći besplatno jesti. Volonterima koji će raditi na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu organizatori su mailom javili da se sami pobrinu za prehranu tijekom festivala. Kako je objavio talijanski dnevnik La Stampa, organizatori su volonterima rekli da hranu “mogu donijeti od kuće” ali je nipošto ne smiju jesti “blizu mjesta na kojima jedu VIP uzvanici.”

Mail poslan u travnju glasi: “ Poštovani asistenti volonteri u VIP loži, obavještavamo Vas da će u danima u kojima ćete služiti u Vip Loungeu (10.-12.-14. svibnja) catering biti na raspolaganju ISKLJUČIVO uzvanicima. Stoga vas podsjećamo da nećete imati pristup švedsko stolu i molimo Vas da se na licu mjesta organizirate kako biste mogli napraviti pauzu i napustiti salon ako želite konzumirati hranu i/ili piće koje ste sami ponijeli. Hvala na pažnji”.

Neki od volontera sadržaj maila podijelili su na Facebooku i Instagramu. Volonteri će se na Eurosongu u Torinu brinuti za članove 41 delegacije, nekoliko loža, kretanje sudionika između hotela u kojima su odsjeli i dvorana, pomagat će PR službama i u svim segmentima organizacije. Koliko je poznato, organizatori nisu osigurali nikakav oblik kolektivne prehrane.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.