Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ANA ROŠ Do lipnja 2023. otvaram restoran u Savudriji

ana-ros-knjiga

Velika slovenska chefica Ana Roš Glasu Istre je potvrdila da iduće godine u Savudriji otvara restoran. 

Glas Istre s Anom Roš je razgovarao na Weekend Food Festivalu u Rovinju na kojem chefica Hiše Franko sudjeluje kao panelistica i predavačica. 

Istarski restoran Ane Roš, kako je rekla, trebao bi se početi materijalizirati nakon potpisivanja ugovora što je “95 posto sigurno”, u luksuznom resortu Petram Resort & Residences u Savudriji.

Restoran će imati bitno drugačiji koncept od Hiše Franko. Gospođa Roš najavljuje drugi pogled na gastronomiju, opuštenijeg restoranskog tipa, namijenjenu ljudima na odmoru”, bez puno sljedova, s ležernijim prezentacijama, atmosferom za izlaske, slično velikom restoranskom gastrotainment brendu Zuma.

Restoran bi se trebao otvoriti na više od 100 metara dugom infinity bazenu resorta u Savudriji, s pogledom na Piran, Trst i Dolomite. Kuhanje u savudrijskom restoranu Ane Roš oslanjat će se na istarske namirnice i tradicije s filozofijom lokalnosti Hiše Franko. 

Petram Resort and Residences iza kojeg kao investitor stoji srpski kralj šećera Miodrag Kostić, jedno je od najvećih ulaganja u hrvatskoj hotelijerskoj industriji. Obuhvaćat će  55 luksuznih turističkih vila, 179 apartmana za odmor i 18 stanova.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.