Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

The Meat u Vlaškoj spada među najatraktivnije mesnice u Hrvatskoj

meat-4

Vlaška 64 poznata je zagrebačka gastronomska adresa. Ondje se godinama nalazio Delikates Ivić, kultni dućan koji je prodavao kamenice, živu ribu, vrlo dobar tartar biftek, odličan roastbeef, jedno četrdeset vrsta sira, dosta dobrih vina, puno uvozne delikatesne robe i fenomenalno mirisne fritule. Pošto se Ivić nažalost povukao iz maloprodaje, lokal u Vlaškoj predugo je zjapio tužno prazan. Prošlog se četvrtka u Vlašku 64 uselila mesnica The Meat.

The Meat je projekt vlasnika slatinske Mesoprerade Denisa Matijevića i poznatog mesnog chefa Nenada Komesa. The Meat je, prije svega, izvrsno uređen. Kad uđete u većinu hrvatskih mesnica imate dojam da ste ušli u klaonicu. I mirisi su nažalost slični. Kad uđete u The Meat, osjećate se kao da ste ušli u modernu trgovinu delikatesama.

Drugo, izbor mesa u The Meatu veoma je privlačan . U jednom ageru odležavaju veliki komadi govedine a u drugom već konfekcionirani, lijepo zapakirani steakovi. Sve je meso hrvatskog porijekla i dozrijeva oko šezdeset dana.

Vitrine s odležanim mesom smještene su preko puta ulaznih vrata, na suprotnom zidu. Desno od ulaza nalaze se hladnjaci s proizvodima od crne slavonske svinje, a kraj njih obilje svježeg mesa. S lijeve su strane police s maslinovim uljima, octevima Cidrani, ajvarima, sirevima i vinima. Raspored robe logičan je i pregledan, a skoro sve izgleda atraktivno. The Meat u Vlaškoj predstavlja golemi napredak u prodaji i tretmanu mesa u Hrvatskoj.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.