Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Očito je da 24Kitchen gledatelje u Hrvatskoj smatra idiotima

24kitchen-okusi-skandinavije

Evo kako izgleda program 24Kitchen u petak navečer. U osam se emitira emisija Okusi Skandinavije, koju vodi jedan australsko kineski kuhar prezenter. Emisija nije posve loša, ali smo je prvi put gledali prije najmanje šest mjeseci, ako ne i ranije.

Iza Okusa Skandinavije ide Jamieva Italija. Jamieva Italija zabavan je, ali prahistorijski kulinarsko putni show, čije je epizode 24Kitchen emitirao barem desetak puta. Poslije Jamieve Italije 24Kitchen prikazuje još jednog Olivera.

Ovaj put se radi o Kuhaj i samo tako, Seriji Jamieja Olivera snimljenoj u vrijeme prvog europskog lockdowna, prije otprilike dvije godine, koja nije loša ali smo je gledali barem pet puta.

Dakle, u petak navečer u prime timeu, 24Kitchen servira nam tri reprize, od kojih su dvije emitirane doslovno bezbroj puta, pa ih više nitko normalan ne može gledati.

Očigledno je da 24Kitchen za Hrvstsku (i regiju) svoje gledatelje smatra kognitivno lijenim, zaboravnim idiotima i da nam servira najdosadniji i najjeftiniji mogući program. Krajnje je vrijeme da se svi oni konzumenti TV programa koje zanima hrana prebace na Netflix.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.