Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Za desetak dana u Zagrebu se otvara Taste of India, donjogradska podružnica Bombay Grilla

taste-of-india

“Točno je, mi smo vlasnici restorana Taste of India. Otvaramo za desetak dana,” potvrdili su novinarima Kulta Plave Kamenice predstavnici Bombay Grilla, indijskog restorana u Tkalčićevoj ulici. Taste of India nalazi se u podrumu na Zelenom valu, na uglu Palmotićeve i Boškovićeve ulice.

Riječ je o podrumu s dugom restoranskom prošlošću. Ondje je krajem devedesetih i u 2000-tima radio odličan gastronomski bistro Sorriso, da bi se negdje 2016. u taj prostor uselio Eggspress, prvi zagrebački restoran posvećen jelima od jaja. Pošto se Eggspress iselio, podrum na Zelenom valu dugo je vremena zjapio prazan.

Lani se napokon pojavio žuti tingl s natpisom Taste of India, no u samom se lokalu mjesecima ništa nije događalo. Radovi su počeli tek nedavno, a Bombay Grill je, evo, danas najavio da se Taste ot India otvara do kraja travnja ili početkom svibnja.

Bombay Grill indijski je restoran u sjevernom dijelu Tkalčićeve s cijenama nižima od Royal Indije i Namastea, dva najpopularnija zagrebačka indijska restorana.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.